Venster minimaliseren
Geen artikel gekozen
 
   
     
  Retourneren  
     
 
 
    Retourneren  
 
  Wat gebeurt er als ik het bestelde product toch niet wil hebben?

Bij online-bestellingen hebt u altijd het recht de bestelling binnen 14 dagen te herroepen. Nadere informatie en een gedetailleerde beschrijving van de voorwaarden vindt u hier.


Hoe werkt het retourneren resp. wat moet ik doen als het artikel onder de garantie valt?

Onze producten worden volgens de meest recente normen voor de diverse toepassingsgebieden van onze klanten ontwikkeld en geproduceerd.

Als een van onze producten tegen alle verwachting niet aan uw verwachtingen of eisen voldoet, kunt u dit vanzelfsprekend in het kader van het wettelijk teruggaverecht (zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden) naar ons terugzenden.

Hiervoor hoeft u het ontvangen product alleen in de originele verpakking voor onze rekening per pakketdienst naar ons terug te sturen.

Producten die op een pallet moeten worden verzonden, worden bij u opgehaald. Voor een soepele afloop van de retourzending verzoeken wij u altijd een kopie van de factuur en van het afleveringsbewijs bij te voegen.

Als het product onder de garantie valt, wordt de noodzakelijke reparatie resp. de vervanging direct door KERN uitgevoerd. Na voorafgaand overleg kunt u het meetapparaat ook naar een zelf gekozen KERN-speciaalzaak brengen, die het apparaat dan op onze kosten repareert resp. vervangt.

Bij overige vragen over het onderwerp Retourneren kunt u altijd contact opnemen met uw KERN-klantenadviseur.


Kan gekochte software worden geretourneerd?

U kunt software op een gegevensdrager binnen 14 dagen na ontvangst teruggeven, voorzover de lasfolie onbeschadigd is resp. het zegel intact is. Anders kunnen wij de software helaas niet accepteren.


Hoe lang is de garantieperiode?

De garantieperiode is 2 jaar voor de gekochte producten en start bij overdracht van het product. Niet onder de garantie vallen schade die door natuurlijke slijtage of door ondeskundig gebruik is veroorzaakt alsmede aan slijtage onderhevige onderdelen zoals accu's, batterijen e.d.